Creative in Education

Vanaf medio 2013 ben ik trainer en adviseur Onderwijs & ICT met als specialisatie creativiteit en programmeren. Met 21 Next wil ik mijn bijdrage leveren aan onderwijs van de 21ste eeuw. In het voortgezet onderwijs ben ik inmiddels ruim 24 jaar werkzaam als docent. Tegenwoordig ben ik docent Onderzoek & Ontwerpen op het Technasium en daarnaast Technator.

De integratie van technologie in het onderwijs is voor mij vanzelfsprekend. De ontwikkeling en toepassing van nieuwe werkvormen bieden samen met producten van Apple ongekende creatieve mogelijkheden. Deze innovatieve combinatie vergroot de betrokkenheid van leerlingen en daagt hen uit hun talenten te ontwikkelen.

Het is inspirerend om met andere trainers samen te werken aan onderwijsontwikkeling. Geregeld werk ik samen met Sander van Acht, Marieke Simonis, Marc van Maastricht en Willem Denijs. Als trainer ben ik actief voor Trips, Schoolinfo en Onderwijs met ICT. Niet in de laatste plaats ben ik naast mijn freelance werkzaamheden een deel van de week in dienst van Xando Onderwijs in Zwolle als Apple Professional Learning Specialist.

Apple Professional Learning

Als Apple Professional Learning Specialist laat ik in praktische workshops zien hoe Apple-producten in het lesprogramma en de leeromgeving te integreren zijn. Deze praktijkgerichte workshops worden op school verzorgd en kunnen op maat worden aangepast. De deelnemers leren hoe ze de producten van Apple kunnen inzetten om het onderwijs effectief te beïnvloeden.

Inspiratiesessies gebruik Apple-producten in het onderwijs

Het onderwijs dient leerlingen te vormen en op te leiden voor de maatschappij van morgen. Samen met de steeds grotere rol die technologie in het dagelijkse leven vervult, dient ook het onderwijs mee te veranderen. Inspiratiesessies geven een indruk hoe Apple-producten te integreren zijn in het onderwijs en in staat zijn deze effectief te beïnvloeden.

Advies en begeleiding integratie technologie in het onderwijs

Op veel scholen leeft de vraag wat onderwijs van de 21ste eeuw inhoudt. Wat zijn 21ste eeuwse vaardigheden? Waarom zouden we de rol van technologie in ons onderwijs vergroten? Op welke manieren is informatietechnologie te integreren? Hoe ontwikkelen we visie op het gebruik van technologie? Hoe verloopt een traject naar 1-op-1 onderwijs waarbij iedere leerling zijn eigen apparaat heeft (tablet of laptop)? Neem vrijblijvend contact op over het advies en de begeleiding die 21 Next u kan bieden.

crkbo

Algemene_voorwaarden

Privacy (AVG / GDPR)